Onlangs is verschenen bij uitgeverij Unieboek | Het spectrum | Best of YA Twee kunnen een geheim bewaren van Karen McManus.

Het verhaal

Ellery moet noodgedwongen verhuizen naar de geboorteplaats van haar moeder, samen met haar tweelingbroer Ezra. Ze is nog nooit eerder in Echo Ridge geweest, maar heeft er veel over gehoord. Haar
tante Sarah is er op zeventienjarige leeftijd verdwenen en vijf jaar geleden haalde de moord op een Homecoming-koningin het landelijke nieuws.

Van buitenaf lijkt Echo Ridge een dorp als alle andere, maar schijn bedriegt. Nog voordat het schooljaar begonnen is, wijzen mysterieuze bedreigingen erop dat de moordenaar opnieuw wil toeslaan. Het lijkt dan ook geen toeval als er weer een meisje verdwijnt.

Langzamerhand ontdekt Ellery dat iedereen in het dorp
geheimen heeft. En iemand gaat over lijken om de waarheid verborgen te houden.

©Kaitlyn Litchfield

Over de auteur

Karen M. McManus behaalde haar bachelorgraad in Engels aan het College of the Holy Cross en haar mastertitel in journalistiek aan de Northeastern University. Als ze niet werkt of schrijft in Cambridge, Massachusetts, maakt ze
graag reizen met haar zoon. Zij is de auteur van de New York Times-bestseller Een van ons liegt en van Twee kunnen een geheim bewaren.

Karen McManus is een van de internationale gasten op Young Adult literatuurfestival YALFest, dat op 21 april plaatsvindt.

www.bestofyabooks.nl/auteur/karen-mcmanus

Bestel dit boek bij:

Bol.com

Of:

Libris | Blz.

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)