Op 14 februari verscheen bij Xander uitgevers de thriller Weerzin van Bernard Minier, het vijfde deel in de Martin Servaz-serie. Wij mochten een paperback van deze spannende thriller verloten (waarvoor onze dank!).

Het verhaal

Het is 1993 en Martin Servaz staat aan het begin van zijn succesvolle carrière. Hij raakt als kersverse agent verwikkeld in de spraakmakende en onopgeloste zaak van de dood van twee zussen die geobsedeerd waren door een misdaadschrijver.
Vijfentwintig jaar later kruist diezelfde misdaadschrijver nogmaals Servaz’ pad en krijgt de zaak een zeer onheilspellend vervolg…
‘Weerzin’ is het vijfde deel in de zenuwslopende reeks met commandant Servaz.

Over de auteur

Bernard Minier (1960) groeide op in de Pyreneeën. Hij werkte als douanebeambte, maar droomde van een bestaan als schrijver. Zijn debuut Een kille rilling werd lovend ontvangen door de Franse pers en wereldwijd vertaald. Minier woont in Essonne, ten zuiden van Parijs.

 

Om kans te maken moest je een e-mail sturen met het antwoord op de volgende vraag:

  • Hoe heet de tv-serie gebaseerd op deel 1 van de boekenserie, welke op Netflix te zien is?

Het juiste antwoord is:

  • Glacé

De winnaar is:

  • Marijke Dekker

Gefeliciteerd!

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)