Vandaag verschijnt de prijswinnende thriller Resurrection Bay van Emma Viskic bij uitgeverij LS Amsterdam. In samenwerking met de uitgeverij mogen wij 2 exemplaren verloten van deze spannende en vernieuwende thriller (waarvoor onze dank!).

Waar gaat Resurrection Bay over? 

De meeslepende thriller Resurrection Bay van Emma Viskic vertelt het verhaal van een dove man die op zoek gaat naar de moordenaar van een jeugdvriend. En hoewel hij je niet verstaat, ziet hij alles…
Wanneer Calebs jeugdvriend op brute wijze wordt vermoord in zijn huis in Melbourne
– vingers gebroken, keel doorgesneden – besluit hij de moordenaar op te sporen. Maar Caleb is doof en hoewel hij inmiddels expert is in het lezen van menselijke expressies, leiden verkeerd liplezen en gemiste woorden tot verwarring en problemen. Als zijn ex-vrouw ook in gevaar blijkt te zijn keert hij terug naar zijn geboorteplaats Resurrection Bay. Maar daar komt hij erachter dat iedereen – ook zijn beste vriend – iets verbergt. En hoe dieper hij graaft, hoe donkerder de geheimen…

Klinkt goed toch? Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Geef antwoord op de volgende vraag:

  • Waar komt Emma Viskic vandaan?

Stuur een mail met je antwoord voor 4 maart 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Viskic’. Vermeld ook je naam en adresgegevens 🙂 Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Leave a Reply

  • (not be published)