Omslag: Bij Barbara

Maart staat bij Thrillers & More in het teken van Heleen van der Kemp. Haar boek Voor de meisjes verschijnt 22 februari bij uitgeverij Cargo.

Het verhaal

Kim van Rijns leven stort ineen als blijkt dat haar grote liefde Karel van der Zee banden heeft met de Amsterdamse onderwereld. Het stel is niet meer veilig nu hij heeft besloten te getuigen tegen een van de kopstukken, en ze duiken onder via het getuigenbeschermingsprogramma.
Joyce Vermeer geniet met volle teugen van haar luxe leventje. Ze is getrouwd met de succesvolle advocaat Leonard Vermeer, woont in een penthouse en hoeft niet te werken. Dan ontdekt ze dat ze zwanger is, tegen de wens van haar man in. Ze denkt dat hij wel bij zal draaien, maar tot haar afschuw gebeurt het tegenovergestelde: hij eist dat ze een abortus ondergaat.
Dan wordt Leonard Vermeer voor de deur van zijn penthouse neergeschoten. Is hij door zijn gelijkenis met Karel van der Zee slachtoffer geworden van een vergismoord?

 

Foto: Yasmijn Tan

Over de auteur

Heleen van der Kemp (1974) is communicatieadviseur en woont in Ouderkerk aan de Amstel met haar gezin. Ze schrijf al van jongs af aan en haar thrillers werden genomineerd voor de Hebban Thriller Award en de Gouden Strop.

  • 22 februari, 21.05 uur: Boekpresentatie tijdens De Nacht van het Spannende Boek in boekhandel Scheltema, in samenwerking met Hebban. Cargo-uitgever Marjolein Schurink zal Heleen van der Kemp interviewen over haar nieuwe boek, haar inspiratie, research en schrijfproces.
  • 2 maart, 15.00 uur: Heleen van der Kemp signeert Voor de meisjes bij Boekhandel Sprey in Ouderkerk aan de Amstel.

 

 

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)