Eerder verscheen Uitgebroed van Pat Craenbroek als paperback, deze maand verscheen bij Uitgeverij Hamley Books de e-pub van het boek. Wij mochten maar liefst vijf e-pubs verloten (waarvoor onze dank!).

Het verhaal

Drie vriendinnen brengen tijd met elkaar door op een zeilboot, maar een van hen wordt door pijn, verdriet en wraakgevoelens verteerd. Een dakloos stel tracht het beste van het leven te maken, tot de man in het niets verdwijnt. Een gefrustreerde oude vrouw verliest alle gevoel voor rede en neemt fatale beslissingen. Het zwaar toegetakelde lichaam van een onbekende man wordt achtergelaten in een parkeergarage. En dan is er Lilith, die ogenschijnlijk het perfecte leventje leidt, tot ze zich voor een aanstormende trein gooit. Na haar dood gaat het leven gewoon verder, tot blijkt dat de vrouw maanden aan het broeden is geweest op een plan met verstrekkende gevolgen.

De lezer wordt in deze beklijvende thriller meegenomen in het leven van mensen die op het eerste zicht niets met elkaar te maken hebben. Naar het einde toe smelt alles echter samen tot een vernuftig geheel. De verschillende verhaallijnen worden langzaam met elkaar verbonden in een aangrijpend verhaal dat zich verweeft rond familiebanden, relaties en de donkere zijden van de menselijke natuur.

Over de auteur

Pat Craenbroek laat haar levendige en soms licht morbide verbeeldingskracht de vrije loop. Verweven met de feitelijke kennis die zij opdeed tijdens haar loopbaan, heeft dit geleid tot een duister, op alle fronten overtuigend boek. Uitgebroed is een thriller die nog lang na zal zinderen. Een pageturner die je niet meer zal loslaten.

Om kans te maken moest je een e-mail sturen met het antwoord op de volgende vraag:

  • Welk beroep beoefend Pat Craenbroek naast schrijven nog meer?

Het antwoord is:

  • Arts (Pat Craenbroek is een vrouwelijke arts die in het begin van haar carrière als gerechtsarts aan de slag ging. Nu werkt ze zowel in de zakenwereld als in de klinische praktijk)

De winnaars zijn:

  • Anneke Tjaberings
  • Ingrid Holkenberg
  • Margot Knapen
  • Ramona Hoogeveen
  • Susan Ferwerda

Gefeliciteerd!

Bestel dit boek bij:

Bol.com

Of

Libris.nl

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)