Hierna komt er nog maar een overzichtje, dus het valt eigenlijk best mee wat er in maart verschijnt. Of heb je ze tot nu toe bijna allemaal op je NTL-lijstje gezet….?

De ontdekking – Harlan Coben (12 maart)
Simon en Ingrid zijn wanhopig op zoek naar hun dochter Paige, die onder invloed van haar vriend Aaron aan de drugs is geraakt en van huis is weggelopen. Hun zoektocht voert hen naar de duistere onderwereld van drugs en criminaliteit. Als blijkt dat Aaron is vermoord en iemand het ook op Ingrid heeft voorzien, komt alles in een stroomversnelling.
Simon blijft vertwijfeld naar zijn dochter zoeken, weigert zich af te laten leiden en stelt daarbij zijn leven in de waagschaal. Dan ontmoet hij Elena Ramirez, een privédetective die is ingeschakeld om de verdwijning van een andere jongere te onderzoeken. Samen komen ze op het spoor van een sekte-achtige organisatie die het daglicht niet kan verdragen: Truth Haven, geleid door een man die zich The Truth noemt.
Zal Simon zijn dochter ooit levend terugzien? Kan hij de schimmige praktijken van Truth Haven ontmaskeren en zijn leven weer oppakken zonder dreiging en intimidatie? En waarom lijkt er een verband te bestaan tussen Ingrid en de sekte? Kan hij de verbijsterende waarheid ontdekken zonder er zijn leven voor te moeten geven?

Bekijk op bol.com

 

 

Vergeten verleden – J.D. Robb (26 maart)
Na een tip van een persbureau vindt Eve Dallas in een afvalcontainer het levenloze lichaam van een jonge vrouw. Een paar uur daarvoor kreeg het bureau een mysterieus port-folio met professionele foto’s van de overledene. De foto’s zouden niet hebben misstaan op het cv van elk beginnend fotomodel, behalve dan dat de vrouw geen model was… en dat de foto’s werden genomen nadat ze was vermoord.
Dit is het begin van een van de grootste uitdagingen in Eves carrière: de moordenaar is niet alleen heel intelligent en perfectionistisch, hij is ook een gevoelige artiest die onweerstaanbaar blijkt voor vele jonge vrouwen. Hoe kan het ook anders, als hij belooft waar veel meisjes en vrouwen diep in hun hart allemaal naar verlangen: eeuwige jeugd en schoonheid…

Bekijk op bol.com

 

 

De scherpschutter – Clive Cussler (5 maart)
Als privédetective Isaac Bell de monopolie van John D. Rockefeller Standard Oil onderzoekt, neemt de zaak een dodelijke wending. Een sluipschutter vermoordt tegenstanders van Standard Oil, onder wie Bell’s belangrijkste getuige. Alsof dat niet genoeg is veroorzaakt de schutter een verschrikkelijke ontploffing bij de raffinaderij van het slachtoffer. Bell roept zijn beste mensen bijeen. Wie is de moordenaar en in opdracht van wie heeft hij gedood? Maar dit is slechts het begin. Bell volgt zijn tegenstander door Amerika naar Rusland. Terug in Amerika wacht een laatste, explosieve confrontatie…

Bekijk op bol.com

 

 

De angst – C.L. Taylor (28 maart)
In “De angst’ van C.L. Taylor loopt Lou van huis weg om met haar leraar Mike naar Frankrijk te vertrekken. Ze is ervan overtuigd dat hij haar grote liefde is, maar hij blijkt heel anders in elkaar te zitten en laat Lou gebroken achter. Achttien jaar later ontdekt Lou dat hij een nieuw slachtoffer op het oog heeft en ze is vastbesloten te voorkomen dat de geschiedenis zich herhaalt. Maar Mike is een schurk van de ergste soort, en Lou moet ervoor waken opnieuw slachtoffer te worden…

Bekijk op bol.com

 

 

De onversneden waarheid – Tess Sharpe (12 maart)
Niemand verhandelt meer wapens en drugs en niemand vermoordde meer mensen dan Duke McKenna. Zijn enige zwakke plek is zijn dochter Harley, in wie hij de opvolger ziet voor zijn drugsimperium. Hij heeft haar geleerd dodelijk te zijn, maar in tegenstelling tot Duke heeft Harley wél een geweten. Wanneer Harley alles wat haar vader haar leerde, inzet tégen hem, om de mensen van wie zij houdt te beschermen, is dat met gevaar voor eigen leven. Maar Harley is een McKenna, en McKennas winnen altijd…

Bekijk op bol.com

 

 

Mijn belofte aan jou – Colleen Hoover (12 maart)
‘Mijn belofte aan jou’ van bestsellerauteur Colleen Hoover gaat over Quinn en Graham, die elkaar ontmoeten wanneer ze ontdekken dat hun partners een affaire met elkaar hebben. Zes maanden later krijgen ze zelf een relatie. Dan gaat deze roman fast-forward naar zes jaar later: de relatie van Quinn en Graham kent ook hobbels. Hoe perfect hun liefde ook is, het zijn allebei mensen, en mensen zijn niet perfect. Hun belofte aan elkaar komt onder druk te staan. Maar van breken is geen sprake, als het aan Graham ligt.

Bekijk op bol.com

 

 

Het licht van Lorelei – Jen Minkman (15 maart)
Enna wil meer dan een leven als arm vissersmeisje. Aska wil weg uit het klooster waar ze haar hele leven moet dienen. Melinda gelooft niet meer in de regels van haar volk.
Al bijna driehonderd jaar wonen de Angelen en Skylgers samen op Terschelling. De Skylgers zijn de oorspronkelijke bewoners van het eiland, maar De Angelen maken de dienst uit en alleen zij mogen gebruik maken van elektriciteit. Hun heilige Vuur van Brandarius, dat brandt in de vuurtoren in de hoofdstad, houdt de gevaarlijke Sirenes ver weg van het eiland. Zo krijgen de zeemeerminnen geen kans de arme Skylgers en rijke Angelen de zee in te lokken met hun gezang. Maar zijn de Sirenes de Skylgers wel zo vijandig gezind? Kunnen alleen de Angelen elektriciteit opwekken? En wat gebeurt er als het Vuur van Brandarius dooft? Enna, Aska en Melinda zoeken ieder op hun eigen wijze een manier om zich te ontworstelen aan de ijzeren greep van burgemeester Alva en de hooggeplaatste Angelen. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot…

Bekijk op bol.com

 

Hier vind je het eerste overzicht!

Deel 2

Bestel je liever bij je eigen Libris-boekhandel? Dat kan, als je op de cover klikt, dan kom je op de Libris-site terecht.

Leave a Reply

  • (not be published)