Geen zorgen, dit is het laatste overzicht voor de maand maart. Viel best mee toch?

Doelwit Alex Cross – James Patterson (28 maart)
De president van Amerika is vermoord door een sluipschutter. Terwijl het hele land in shock is en honderdduizenden in Washington de begrafenis bijwonen, krijgt Alex Cross de opdracht om samen met de fbi het onderzoek te starten. Alex en zijn vrouw Bree Stone, hoofd van de politie, staan onder grote druk om antwoorden te vinden, maar al snel blijkt een angstig voorgevoel van Alex uit te komen. Dit was niet alleen een aanval op de president, maar ook een doelbewuste aanslag op het functioneren van het hele land. Alex Cross zal alles op alles moeten zetten om zes getrainde huurmoordenaars tegen te gaan in de chaos en paniek van Washington DC.

Bekijk op bol.com

 

 

De huizenruil – Rebecca Fleet (12 maart)
Als Caroline en Francis een aanbod krijgen om voor een week van huis te ruilen – van hun stadsappartement naar een groot herenhuis in een groene, chique Londense buitenwijk – hoeven ze geen twee keer na te denken. Ze willen maar wat graag even ontsnappen aan hun huis, hun drukke jonge zoontje, en de spanningen die hun huwelijk naar het randje van de afgrond hebben gebracht.
Maar terwijl ze hun relatie proberen te redden toont de buurvrouw wel erg veel interesse in hun activiteiten. Ook ontdekt Caroline steeds meer aanwijzingen in het huis: aanwijzingen dat iemand haar goed kent. De bloemen in de badkamer, haar lievelingsmuziek. Het lijkt erop dat degene met wie ze hebben geruild veel van haar weet, en misschien zelfs de geheimen kent die ze zo wanhopig probeert te vergeten.

Bekijk op bol.com

 

 

De dood van mevrouw Westaway – Ruth Ware (28 maart)
Als Harriet “Hal’ Westaway onverwachts een brief ontvangt met het bericht dat ze een flinke erfenis krijgt van haar overleden grootmoeder, is dat goed nieuws. Ze heeft namelijk schulden en de schuldeisers worden steeds agressiever. Er is één probleem: de echte grootouders van Harriet zijn al meer dan twintig jaar geleden overleden. De brief is naar de verkeerde persoon gestuurd! Vanaf dat moment kan Harriet niet meer terug en moet ze volhouden dat zij de kleindochter is, anders loopt ze het risico dat ze alles verliest, zelfs haar leven…

Bekijk op bol.com

 

 

Donkere nacht – S.K. Vaughn (26 maart)
Door een verschrikkelijk ongeluk strandt astronaute May Knox als enige overlevende in een onbruikbaar ruimteschip. Als ze niet snel wordt gered, gaat ze dood. Dan blijkt dat May toch niet alleen is: er verbergt zich een saboteur in de machinekamer. Hij vertelt haar de waarheid over de missie en onthult dat ze deel uitmaakt van een gruwelijk complot.
May heeft geen seconde te verliezen: ze moet de aarde bereiken voor het te laat is. En er is maar één persoon die haar daarbij kan helpen: Stephen, een getalenteerd NASA-wetenschapper – en Mays ex-man.

Bekijk op bol.com

 

 

Zomerzusjes – Elin Hilderbrand (12 maart)
Harper Frost fladdert door het leven en trekt zich van niets en niemand iets aan. Haar tweelingzus Tabitha is elegant en beschaafd, en doet alles volgens de regels. Ze lijken uiterlijk dan misschien als twee druppels water op elkaar, hun karakters hadden niet meer van elkaar kunnen verschillen en de zusjes zijn dan ook al jaren van elkaar vervreemd.
Wanneer een familiecrisis hun dwingt een team te vormen – of in elk geval te doen alsof – beseft de tweeling dat de speciale band die ze hebben misschien toch belangrijker is dan de verwijten die hen uit elkaar hebben gedreven. Zijn ze in staat om de strijdbijl en hun onderlinge rivaliteit te begraven en opnieuw te beginnen?

Bekijk op bol.com

 

Deel 1
Deel 2
Deel 3

Bestel je liever bij je eigen Libris-boekhandel? Dat kan; klik op de cover en dan kom je op de Libris-website.

Leave a Reply

  • (not be published)