Ter ere van het vijf jarig jubileum van de Nederlandse Thriller Tiendaagse wordt er (voorlopig) eenmalig een Thriller Magazine gepubliceerd. Wij mochten namens Hebban drie Thriller Magazines verloten (waarvoor dank!).

Het Thriller Magazine is samengesteld door de Hebban Crew onder leiding van hoofdredacteur Sander Verheijen en thrillerspecialist Soraya Vink. Het magazine telt maar liefst 152 full colour pagina’s vol spannende lees-, luister- en kijkinspiratie voor thrillerliefhebbers. In het magazine vind je onder andere interviews met Thomas Olde Heuvelt en Esther Verhoef, dossiers, leestips, recensies en de handige thrillerkalender voor de eerste helft van 2019 (voor zowel boeken als tv-series). Met het overzicht van alle spannende Nederlandse en Vlaamse televisieseries van de laatste 25 jaar en een dossier over seriepersonages is deze voorlopig eenmalige editie van Thriller Magazine een echt bewaarnummer.

 

Om kans te maken moest je een e-mail sturen met het antwoord op de volgende vraag:

Het antwoord is:

  • Isa Maron

De winnaars zijn:

  • Gerda Bouwer
  • Lisette Meenderink
  • Marianne Tilburg

Van harte gefeliciteerd! Het Thriller Magazine wordt binnenkort opgestuurd.

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)