Op 20 februari verscheen Een tweede kans voor Jazz van Simone Luijten bij uitgeverij Loft Books. Wij mogen drie ePubs verloten (waarvoor onze dank!).

Het verhaal

In het ontroerende Een tweede kans voor Jazz van Simone Luijten werkt Lisa als vrijwilliger elke zaterdag in een asiel. Ze houdt van honden, maar haar huis is te klein om er zelf eentje te hebben. Dus schrobt ze elke week de hokken en maakt ze een wandeling met de beesten. Hond Jazz heeft een speciaal plekje in haar hart, want ze is er al een tijdje en ze is oud. Niemand wil haar hebben. De honden zijn niet de enige reden dat Lisa wekelijks in het asiel te vinden is. Dierenarts Richard is een aantrekkelijke man, en nog single ook. Zelfs Jazz lijkt dol op hem. Als er een puppy wordt achtergelaten, breng dat Lisa en Richard dichter bij elkaar. En het is een kans om Jazz’ leven wat op te fleuren. Of zal ze toch een baasje krijgen? Uiteindelijk hoopt iedereen met de juiste persoon mee naar huis te gaan!

Over de auteur

Simone Luijten (1989) studeerde Communicatie aan de HvA. Na haar afstuderen werkte ze als copywriter en communicatieadviseur. Momenteel woont ze samen met haar vriend Marc en hun hond Benji in Ermelo. Eerder publiceerde ze bij Loft Books Een puppy voor kerst.

Over de uitgever

Loft Books is een nieuwe Nederlandstalige e-only uitgeverij. Ze brengt unieke, toegankelijke easy-reads en thrillers in uitsluitend digitale uitgave: alle titels verschijnen enkel als ebook en/of audiobook tegen scherpe prijzen. Meer informatie vindt u op Facebook.

 

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek?

Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!

Bestel dit boek bij:

Bol.com

Leave a Reply

  • (not be published)