Vorige maand verscheen Het kind van Haamstede van Angelique van der Bijl bij Uitgeverij Ellessy. Wij mochten twee gesigneerde paperbacks verloten (waarvoor onze dank!).

Het verhaal

“We redden het wel samen.” Het zijn de woorden die haar moeder vroeger fluisterde als ze Isa in hun huis aan de Zeeuwse kust in haar armen klemde, het voorteken dat Isa weer dagen niet naar buiten mocht. Isa de Nooijer weet tot op de dag van vandaag nog steeds niet waarom haar moeder de buitenwereld vreest. Als geen ander begrijpt haar vriend, Willem Zuyderhout, dat talloze vragen haar ’s nachts wakker houden. Zijn vader beroofde Willems moeder en broertje dertig jaar geleden, op kerstavond, van het leven en pleegde daarna zelfmoord. Willem bleef als eenjarige alleen achter. Als Isa voor het eerst in haar leven echt gelukkig is, wordt haar moeder vermoord. Ze duikt in het verleden en is verbijsterd als ze vermoedt dat Willems familie iets met de moord te maken heeft. Ze raakt meer en meer verstrikt in het machtsspel van de familie Zuyderhout, die er alles voor over heeft om het verleden te laten rusten…

Over de auteur

Angelique van der Bijl (1982) woont in Geertruidenberg en werkt als Business Analist. Haar thrillerdebuut Nachtschade heeft zij geschreven tijdens de cursus Creatief Schrijven die zij volgde bij journaliste en schrijfster Esther Kreukniet. Na het insturen van een fragment werd ze geselecteerd om de cursus ‘Literair Debuteren’ bij het agentschap Sebes & Bisseling Literary Agency te volgen waarna zij de laatste hand heeft gelegd aan haar thrillerdebuut Nachtschade.

Om kans te maken moest je een e-mail sturen met het antwoord op de vraag:

  • Met hoeveel sterren beoordeelde Bianca dit boek?

Het antwoord is:

  • 5 sterren

De winnaars zijn:

  • Xavier Jamie
  • Jans van Duyn

Gefeliciteerd!

Niet gewonnen? Bestel dit boek bij:

Bol.com

Of

Libris.nl

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)