Onlangs verscheen Gekooid van Ellison Cooper bij Xander Uitgevers. Wij mochten twee paperbacks en twee ePubs verloten (waarvoor onze dank!).

Het verhaal

FBI-neuroloog Sayer Altair is intelligent, vastberaden en in staat om zelfs de meest verdorven geest te analyseren. Sinds de dood van haar verloofde geeft ze zich volledig over aan haar onderzoek naar afwijkingen in het brein van seriemoordenaars. Als de politie in Washington een gruwelijke moordzaak ontdekt waarbij een meisje tot de dood aan toe werd verhongerd in een kooi, is Sayer de aangewezen persoon om de zaak op zich te nemen.
Het slachtoffer blijkt de dochter van een bekende senator. Onder het wakende oog van heel Amerika ontdekt Sayer dat er nog een meisje gevangen is genomen. Ze moet zich haasten om haar te redden. Is er een seriemoordenaar aan het werk? Is ze wel op tijd om een tweede gruwelijke moord te voorkomen?

Over de auteur

Ellison Cooper heeft antropologie gestudeerd met een achtergrond in de archeologie, culturele neurowetenschappen, oude religie, kolonialisme en mensenrechten.

 

Om kans te maken moest je een e-mail sturen met het antwoord op de volgende vraag:

  • Waar heeft Ellison Cooper als moordonderzoeker gewerkt?

Het antwoord is:

  • Washington D.C. (The Washington D.C. Public Defenders Service)

De winnaars zijn:

Paperback

  • Martine Derycke
  • Gerda van Drunen

E-book

  • Priscilla Schols
  • Anja Mestdagh

Gefeliciteerd!

Niet gewonnen? Bestel dit boek bij:

Bol.com

Of

Libris.nl

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)