Vorige maand verscheen de nieuwe thriller Dodenlijst van Martin Österdahl bij Uitgeverij Ambo|Anthos.
Namens de uitgever mogen wij 3 paperback exemplaren van dit boek verloten. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

In een boerderij wordt een doormidden gezaagd lijk aangetroffen, in het voorhoofd staan symbolen gekerfd. Het blijkt de baas van de Zweedse immigratiedienst en hij is de eerste van meerdere hooggeplaatsten die in korte tijd vermoord worden. Angst heerst: niemand weet wie er zal volgen. Rond dezelfde tijd houdt de Russische marine een oefening die verkeerd afloopt – een onderzeeër komt niet meer boven water. Alleen Ruslandexpert Max Anger ziet het verband en kan de moordenaar stoppen. Maar hij wordt gedwarsboomd omdat sommige dingen uit het verleden het oppervlak niet mogen bereiken.

Over de auteur

Martin Österdahl studeerde Russisch, Oost-Europese culturen en economie. Hij werkte twintig jaar in de televisiewereld. Ook heeft hij een tijdlang in Rusland gewoond. Zijn thrillerdebuut, Vraag niet om genade, werd direct een bestseller in Zweden.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Hoe heet de serie waarvan Dodenlijst het tweede deel is?

Stuur je antwoord voor 23 maart 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Dodenlijst’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Bestel dit boek bij:

Bol.com

Of

Libris.nl

Leave a Reply

  • (not be published)