Deze maand verscheen de nieuwe thriller De Angst van C.L. Taylor bij Uitgeverij Ambo|Anthos. Namens de uitgever mogen wij 2 paperback exemplaren van dit boek verloten. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

In “De angst’ van C.L. Taylor loopt Lou van huis weg om met haar leraar Mike naar Frankrijk te vertrekken. Ze is ervan overtuigd dat hij haar grote liefde is, maar hij blijkt heel anders in elkaar te zitten en laat Lou gebroken achter. Achttien jaar later ontdekt Lou dat hij een nieuw slachtoffer op het oog heeft en ze is vastbesloten te voorkomen dat de geschiedenis zich herhaalt. Maar Mike is een schurk van de ergste soort, en Lou moet ervoor waken opnieuw slachtoffer te worden…

Over de auteur

C.L. Taylor studeerde psychologie aan de universiteit van Northumbria. Ze werkte als ontwerper voordat ze fulltime ging schrijven.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Waar woont C.L. Taylor?

Stuur je antwoord voor 31 maart 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Angst’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Bestel dit boek bij:

Bol.com

Of

Libris.nl

Leave a Reply

  • (not be published)