In februari verscheen de humoristische roman Dubbel zes van Daphne Deckers bij Uitgeverij The House of Books. Namens de uitgever mochten wij 2 paperback exemplaren van dit boek verloten. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Annabel Brinkmeester presteert het om op één dag alles kwijt te raken wat haar dierbaar is: de nalatenschap van haar ouders, haar relatie, zelfs haar geliefde huis aan de Orthoskade 66. Zonder de financiële hangmat waar ze jaren in heeft gelegen, moet Annabel nu écht de mouwen opstropen en een nieuwe toekomst voor zichzelf bewerkstelligen. Maar al snel raakt ze verstrikt in twee mannen én in twee identiteiten, en stapelen de problemen zich in een razend tempo op.

Over de auteur

Daphne Deckers werd 10 november 1968 geboren in Nijmegen. Zij presenteerde diverse televisieprogramma’s, waaronder de allereerste Big Brother, en was als actrice te zien in enkele series en bioscoopfilms.

 

Om kans te maken moest je een e-mail sturen met het antwoord op de volgende vraag:

  • Voor welke krant schrijft Daphne Deckers columns?

Het antwoord is:

  • De Telegraaf

De winnaars zijn:

  • Juanita Buseyne
  • Jeannie Bertens

Gefeliciteerd!

Niet gewonnen? Bestel dit boek bij:

Bol.com

Of

Libris.nl

Leave a Reply

  • (not be published)