Deze maand staat Heleen van der Kemp in de spotlights. Wij mochten maar liefst vijf! paperbacks verloten van haar nieuwe thriller Voor de meisjes namens Uitgeverij Cargo. Heel veel dank hiervoor!

Het verhaal

Kim van Rijns leven stort in als blijkt dat haar grote liefde Karel van der Zee banden heeft met de Amsterdamse onderwereld. Het stel is niet veilig meer nu hij heeft besloten te getuigen tegen een van de kopstukken, en ze duiken onder via het getuigenbeschermingsprogramma.

Joyce Vermeer geniet met volle teugen van haar luxeleventje. Ze is getrouwd met de succesvolle advocaat Leonard Vermeer, woont in een penthouse en hoeft niet te werken. Dan ontdekt ze dat ze zwanger is, tegen de wens van haar man in. Ze denkt dat hij wel bij zal draaien, maar tot haar afschuw gebeurt het tegenovergestelde: hij eist dat ze een abortus ondergaat.

Dan wordt Leonard Vermeer voor de deur van zijn penthouse neergeschoten. Is hij door zijn gelijkenis met Karel van der Zee slachtoffer geworden van een vergismoord?

Over de auteur

Heleen van der Kemp heeft al meerdere thrillers op haar naam staan en is naast auteur ook nog communicatieadviseur. In 2010 debuteerde zij met Blond 15 het eerste deel met Britt Franken in de hoofdrol. In 2011 kwam het tweede deel Afrekening. 2013 was voor deel 3 Onschendbaar. Voor de meisjes is een standalone maar Britt is nog niet helemaal uit beeld.

 

Om kans te maken moest je antwoord geven op de volgende vraag:

  • Hoe heet het vierde deel met Britt Franken in de hoofdrol en in welk jaar verscheen dit boek?

Het antwoord is:

  • Bijwerking (2015)

En de winnaars zijn:

  • Nel Aanhane
  • Marian Ossewaarde
  • Lobke van der Sanden
  • Sander de Boer
  • Mireille Declerck

Gefeliciteerd!

Niet gewonnen? Bestel dit boek bij:

Bol.com

Of

Libris.nl

Leave a Reply

  • (not be published)