Auteur van de maand maart: Heleen van der Kemp

Afgelopen maand stond in het teken van het werk van Heleen van der Kemp. Haar nieuwste thriller Voor de meisjes verscheen op 25 februari tijdens De nacht van het spannende boek bij boekhandel Scheltema, Amsterdam. Teamleden van Thrillers & More waren hierbij aanwezig en maakte er verslag van. Ook lazen en recenseerden zij Voor de meisjes en kwamen tot ze een gezamenlijke conclusie van bijna 4 sterren. Ook lazen zij ouder werk zoals Blond 15, Afrekening, Onschendbaar en Bijwerking. Wij mochten Heleen ook een aantal vragen stellen wat resulteerde in een leuk interview en schreef zij een toffe column over haar weg naar het Boekenbal.

Thrillers & More bedankt Heleen voor de fijne samenwerking en enthousiaste reacties. Ook bedanken we uitgeverij Cargo voor de recensie exemplaren en voor het mogelijk maken van de winactie.

Interview

Column

Boekpresentatie

Blond 15 - Recensie

Voor de meisjes - Recensie

Afrekening - Recensie

Onschendbaar - Recensie

Voor de meisjes - Recensie

Bijwerking - Recensie

Voor de meisjes - Recensie

Voor de meisjes - Recensie

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)