Vandaag, 2 april, verschijnt de nieuwste thriller van M.J. ArlidgeKom je spelen?
Ditmaal een standalone, dus we moeten Helen Grace even in de ijskast zetten. Namens Uitgeverij Boekerij mogen wij maar liefst 5!! exemplaren van het boek verloten! Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Chicago wordt opgeschrikt door de moord op twee jonge twintigers, beiden zijn gruwelijk verminkt. Er wordt al snel gedacht aan een seriemoordenaar. De politie heeft grote moeite om erachter te komen wie de dader is. Hij is berekenend en gaat erg zorgvuldig te werk. Het enige verband tussen de twee moorden is een jonge vrouw, Cassie. Zij beweert dat ze voorafgaand aan de moorden al wist wanneer deze zouden plaatsvinden.

Vanaf het moment dat Adam Brandt Cassie op het politie-bureau ontmoet, is hij door haar gefascineerd. Alles wat zij hem vertelt, maakt dat hij twijfelt aan zijn deskundigheid. Dan loopt Cassie naar buiten, knoopt een sjaal voor haar ogen en steekt blind de straat over, dwars door het verkeer. Als hij haar na afloop vraagt waarom ze niet bang was te verongelukken, antwoordt ze: “Omdat jij mij zal doden.’

Over de auteur

M.J. Arlidge schrijft al vijftien jaar voor verschillende Britse crimeseries. Iene Miene Mutte was zijn debuut als thrillerauteur en werd lovend onthaald door pers en publiek. Inmiddels heeft hij al acht boeken geschreven met de intrigerende inspecteur Helen Grace in de hoofdrol.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Waar kun je M.J. Arlidge ontmoeten op 24 en 25 mei?

Stuur je antwoord voor 9 april 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Spelen’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Bestel dit boek bij:

Bol.com

Of

Libris.nl

 

Leave a Reply

  • (not be published)