Deze week verscheen de nieuwe Young Adult thriller novelle van Natasza Tardio, Moordgeheim. Namens Uitgeverij Kluitman mogen wij 2 exemplaren van het boek verloten! Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Zij weet als geen ander met weinig woorden een groot verhaal neer te zetten.
In Moordgeheim duikt de 17­jarige Cloe voor een schoolopdracht in het verleden van het Drieluik College, waar zes jaar eerder een schietpartij plaatsvond (het verhaal van Moordvrienden). Vanaf dag één ondervindt ze echter tegenwerking van haar omgeving, haar vrienden en de betrokkenen bij de gruwelijke daden. Vast besloten haar opdracht tot een goed einde te brengen zet Cloe door, maar meer en meer slaan de twijfel en de angst toe. Hebben de getuigen van die vreselijke schietpartij wel allemaal de waarheid verteld en wie is de persoon die Cloe probeert tegen te werken?

Over de auteur

Natasza Tardio debuteerde in 2012 als Young Adult schrijver met de jeugdthriller Moordvrienden. In april 2014 kwam haar tweede jeugdthriller Onzichtbaar uit, waarna in 2015 Meedogenloos volgde en in 2016 Vlucht.

Buiten het schrijven van actuele Young Adult fictie schreef Natasza meerdere non-fictie boeken waaronder de in januari 2017 uitgekomen biografie over Francien de Zeeuw, verzetsheldin en eerste vrouwelijk militair. Verder heeft ze als journalist gewerkt bij o.a. Crimezone/Hebban en Ezzulia. En schrijft ze als literair journalist voor het Bol.com Leesmagazine.

Natasza geeft naast lezingen en gastlessen ook actieve workshops over allerlei actuele onderwerpen. Denk aan: pesten, kindermishandeling, radicalisering en andere onderwerpen die jongeren raken en bezighouden.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Welke prijs won Natasza Tardio met haar jeugdthriller Moordvrienden?

Stuur je antwoord voor 12 april 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Moordgeheim’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Bestel dit boek bij:

Bol.com

Of

Libris.nl

 

Leave a Reply

  • (not be published)