Morgen (11 april) verschijnt het nieuwe deel in De Bergmankronieken, Het oordeel, van Hjörth Rosenfeldt. Namens Uitgeverij Cargo mogen wij 3 exemplaren van het boek verloten! Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Sebastian Bergman is teruggekeerd naar zijn oude leven en heeft nog slechts sporadisch contact met Ursula van de nationale recherche. Van zijn dochter Vanja heeft hij al vier maanden niets meer gehoord. Ze woont en werkt inmiddels in Uppsala, bij de plaatselijke politie.

Dan wordt Uppsala opgeschrikt door een serieverkrachter die zijn slachtoffers verdooft voor zijn daad. Een van hen komt daarbij te overlijden en een ander slachtoffer pleegt zelfmoord wanneer de aanval zich herhaalt. De politie roept de hulp in van de nationale recherche en ook Bergman sluit zich opnieuw bij het team aan.

De dreiging van nieuwe verkrachtingen wordt steeds hoger. Vanja besluit zich als lokaas in te zetten en zet daarmee haar leven op het spel. Maar de dader heeft nog een ander doel…

Over de auteurs

Michael Hjörth (Visby, 1963) is een van de grootste Zweedse filmproducenten en schrijft voor televisie, film en theater. Hans Rosenfeldt (Boras, 1964) is scenarioschrijver voor succesvolle Scandinavische dramaseries. Hjorth & Rosenfeldt bundelden hun kwaliteiten en schreven De Bergmankronieken, waarin de onuitstaanbare, egoïstische, maar hartveroverende psycholoog Sebastian Bergman centraal staat.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Van welke bekendste en meest succesvolle Scandinavische dramaserie is Hans Rosenfeldt de scenarioschrijver?

Stuur je antwoord voor 17 april 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Oordeel’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Bestel dit boek bij:

Bol.com

Of

Libris.nl

Leave a Reply

  • (not be published)