Op 13 april verschijnt de nieuwe thriller van Kiki van Dijk, Nice.
Namens Xander Uitgevers mogen wij 2 paperbacks en 2 epubs van het boek verloten! Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Het rustige Delftse leventje van Jacky, een bekende parfumeur, wordt ruw verstoord door het bericht dat haar flamboyante zus Christine na een nare val in coma is geraakt. Halsoverkop vliegt ze naar haar geboorteplaats Nice, waar Christine een makelaarskantoor runt. Wakend bij haar zus beseft Jacky dat ze hun mysterieuze familiegeschiedenis niet langer kan negeren, zeker wanneer blijkt dat er mogelijk opzet in het spel was. Wie zou tot zoiets gruwelijks in staat zijn?
Jacky begint aan een confronterende zoektocht en ontdekt dat haar verleden meer geheimen voor haar verbergt dan ze dacht. Tijdens haar verblijf wordt ze gedwongen opnieuw te kijken naar de mensen die ze dacht te kennen en laat het zonnige Nice zich van z’n donkerste kant zien…

Over de auteurs

Kiki van Dijk (1968) is in Utrecht geboren en heeft na haar Leidse studie Internationale betrekkingen op verschillende plekken in de wereld gewoond. Nu schrijft ze aan haar reeks van eilandthrillers

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Hoe heet het debuut van Kiki van Dijk?

Stuur je antwoord voor 19 april 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Nice’. Geef duidelijk aan of je een paperback of een epub wilt, of dat het niet uitmaakt. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Bestel dit boek bij:

Bol.com

Of

Libris.nl

Leave a Reply

  • (not be published)