Donderdag 18 april is het Secretaressedag. Daarom mogen wij namens Uitgeverij Ambo|Anthos 3 exemplaren van het boek De secretaresse van Renee Knight verloten. Heel erg bedankt hiervoor! De winnaars worden op secretaressedag bekend gemaakt.

Het verhaal

“De secretaresse’ van Renee Knight, auteur van de bestseller “Disclaimer’, is een beklemmende thriller over obsessie, verraad en ultieme wraak. In de psychologische triller “De secretaresse’ stelt Renee Knight de vraag: wie heeft de meeste macht op kantoor? Degene die het hardst praat, er het beste uitziet, het rijkst is, degene die het meeste respect afdwingt? Of is het iemand als Christine Butcher: een bescheiden vrouw die in stilte getuige is van alles wat besproken wordt, elk geheim en elk gerucht? Iemand die onopvallend informatie inwint bij degenen voor wie ze werkt, degenen die enkel zichzelf zien? Er is een slechts een dunne lijn tussen loyaliteit en verraad, en als iemand als Christine Butcher tot het uiterste gedreven wordt, kan zij zomaar de gevaarlijkste vrouw op kantoor blijken…

Over de auteur

Renee Knight (1959) werkte als regisseur en scenarioschrijver voor de BBC. In 2013 rondde ze de Faber Writing Academy af, die eerder auteurs als SJ Watson voortbracht. Haar debuut “Disclaimer’ werd een Sunday Times Bestseller #1.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Waar woont Renee Knight?

Stuur je antwoord voor 18 april 2019, 12.00 uur naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Secretaresse’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Bestel dit boek bij:

Bol.com

Of

Libris.nl

One Comment to: Winactie: De secretaresse – Renee Knight GESLOTEN

  1. Tanneke

    april 14th, 2019

    Wat een enorm mooie winactie!!

    Beantwoorden

Leave a Reply

  • (not be published)