Op 16 april verschijnt het nieuwe deel met de journalisten Tara en Diego van Nathalie PagieDe trip speelt zich af op Hawaï. Namens Uitgeverij Boekerij mogen wij maar liefst 5 exemplaren van het boek verloten! Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Journalisten Tara Linders en Diego Martinez zijn op Hawaï voor de tv-opnames van het extreme adventure-programma De trip. Tara doet verslag voor dagblad De Dageraad en Diego werkt er als redacteur. Als een van de kandidaten gewond uitvalt, grijpt Diego zijn kans en springt in. Terwijl hij zich aan de levensgevaarlijke challenges waagt, komt Tara op het spoor van een commune, met aan het hoofd de excentrieke Cassandra. De communeleden zijn volledig in de ban van deze vrouw en als zij meer lijkt te weten over Tara’s pijnlijke verleden, wordt ook Tara’s nieuwsgierigheid gewekt.

Plots dreigt de Mauna Loa-vulkaan, de grootste ter wereld, eerder tot uitbarsting te komen dan werd voorspeld en moet iedereen het eiland verlaten. Maar juist dan wordt een van de communeleden dood aangetroffen en blijkt Cassandra spoorloos. Wat heeft zij te verbergen? Tara en Diego blijven op het eiland om in een race tegen de klok en met gevaar voor eigen leven de waarheid te achterhalen.

Over de auteur

Nathalie Pagie (1974) debuteerde in 2013 met De Toneelclub. Na haar tweede thriller De Campus begon ze een serie met het journalistenduo Tara en Diego als vaste hoofdpersonen.

 

De trip zal donderdag 18 april worden gepresenteerd bij boekhandel Van Kemenade & Hollaers te Breda

 

Om kans te maken moest je antwoord geven op de volgende vraag:

  • Welk deel met Tara en Diego is De trip?

Het antwoord is: Deel 4

De winnaars zijn:

  • Monique Mulder
  • Brigitte Bos
  • Lianne Clappers
  • M. de Kleijn
  • Michelle Gruiters

Gefeliciteerd!

 

Niet gewonnen? Bestel dit boek bij:

Bol.com

Of

Libris.nl

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)