Donderdag 18 april is het Secretaressedag. Daarom mochten wij namens Uitgeverij Ambo|Anthos 3 exemplaren van het boek De secretaresse van Renee Knight verloten. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

“De secretaresse’ van Renee Knight, auteur van de bestseller “Disclaimer’, is een beklemmende thriller over obsessie, verraad en ultieme wraak. In de psychologische triller “De secretaresse’ stelt Renee Knight de vraag: wie heeft de meeste macht op kantoor? Degene die het hardst praat, er het beste uitziet, het rijkst is, degene die het meeste respect afdwingt? Of is het iemand als Christine Butcher: een bescheiden vrouw die in stilte getuige is van alles wat besproken wordt, elk geheim en elk gerucht? Iemand die onopvallend informatie inwint bij degenen voor wie ze werkt, degenen die enkel zichzelf zien? Er is een slechts een dunne lijn tussen loyaliteit en verraad, en als iemand als Christine Butcher tot het uiterste gedreven wordt, kan zij zomaar de gevaarlijkste vrouw op kantoor blijken…

Over de auteur

Renee Knight (1959) werkte als regisseur en scenarioschrijver voor de BBC. In 2013 rondde ze de Faber Writing Academy af, die eerder auteurs als SJ Watson voortbracht. Haar debuut “Disclaimer’ werd een Sunday Times Bestseller #1.

 

Om kans te maken moest je antwoord geven op de volgende vraag:

  • Waar woont Renee Knight?

Het antwoord is: in Londen!

De winnaars zijn:

  • Monica Verschoor
  • Marieke Kalisvaart-de Jong
  • Paul Jansen

Gefeliciteerd!

Niet gewonnen? Bestel dit boek bij:

Bol.com

Of

Libris.nl

Leave a Reply

  • (not be published)