Op 23 april verscheen de nieuwe thriller van Anja FeliersWat hij mij zei. De start van een nieuwe serie. Namens New Book Collective mochten wij 2 exemplaren verloten. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Op een warme zomerdag gebeurt het ondenkbare voor Caro Westerhof: haar gezin blijft verwoest achter wanneer haar echtgenoot sterft en een van hun kinderen spoorloos verdwijnt. Onmacht neemt haar leven over, maar onverwacht maakt het verdriet ook nieuwe krachten in haar los.
Caro leert contact te leggen met haar verloren liefde over de grenzen van de dood heen. Maar kan ze vermijden dat haar zoektocht als medium ook andere familiegeheimen blootlegt?

Over de auteur

Anja Feliers werd geboren in het Limburgse Bilzen.
Ze groeide op in een dorpje vlak in de buurt, Rekem. Daar woonde ze met haar ouders, haar broer en haar grootouders.

 

Om kans te maken moest je antwoord geven op de volgende vraag:

  • Hoe heet het debuut van Anja Feliers?

Het antwoord is: Donkere Kamers

De winnaars zijn:

  • Gerda van Drunen
  • Koby Bot

Gefeliciteerd!

Niet gewonnen? Bestel dit boek bij:

Bol.com

Of

Libris.nl

 

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)