Namens Uitgeverij Kramat mogen wij twee gesigneerde exemplaren verloten
van de nieuwste thriller Kwelling van Tamara Geraeds. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Hoe goed ken jij je moeder echt?
Vijf jaar geleden werd het leven van de familie Kaakmans op zijn kop gezet door de verdwijning van de zesjarige Colin. Met moeite houden ze zich staande, tot het ondenkbare gebeurt. Langzaam begint het gezin uit elkaar te vallen.
Terwijl dochter Christina, inmiddels achtentwintig, naar de drugs grijpt vanwege een knagend schuldgevoel, begraaft vader Harm zich in zijn werk en ligt moeder Ellen dagenlang ziek op bed.
Maar er is nog iets aan de hand met Ellen. Iets vreemds. En hoe meer Christina ontdekt, hoe meer ze begint te vrezen voor haar leven.

Over de auteur

Tamara Geraeds (1981) begon met schrijven toen ze 15 was en wist toen al dat ze er nooit meer mee wilde stoppen. Na een kort verhaal in de bundel Bergen Bloedt (Karakter Uitgevers, 2011), werd haar grote droom om gepubliceerd te worden werkelijkheid in 2012, toen haar debuut Nergens verscheen bij Uitgeverij Kluitman Alkmaar. Dit boek werd als enige in de categorie 12+ genomineerd voor de Hotze de Roosprijs.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Tamara Geraeds heeft de lerarenopleiding gedaan, welk vak is zij gaan geven?

Stuur je antwoord voor 5 mei 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Kwelling’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Bestel dit boek bij:

Bol.com

Leave a Reply

  • (not be published)