Onlangs is via Brave New Books Ravenzwart bloed van Kim Verheugen verschenen.

Het verhaal

Twee meisjes delen een verschrikkelijk verleden. De één overleeft, de ander niet. Toch blijven ze als tweeling altijd één.

Inka was het tweelingzusje van Tess. Op Tess en haar broertje na is bij een familiedrama hun hele familie omgekomen. Hoewel Inka ook slachtoffer was van wat haar vader had aangericht heeft ze toch een stem. Haar terugblikken geven een blik op het verleden.

Inka heeft nooit begrepen waarom niemand haar en haar zusje beschermde tegen haar gewelddadige vader en verknipte broer. Haar boosheid nam steeds grotere vormen aan. Ze moest en zou Tess beschermen.
Tess leidt een gelukkig leven, denkt ze.  Ze leeft in het hier en nu. Hoewel ze het weg stopt, spelen de gebeurtenissen nog immer een rol in haar leven. Een grotere rol dan ze kan vermoeden. Haar relatie met de bezitterige Machiel helpt ook niet mee. Ze beëindigt de relatie, waar Machiel geen genoegen mee neemt. Als ook haar broertje David weer opduikt in haar leven, kan ze de pijnlijke herinneringen niet meer stoppen.

Twee verhaallijnen komen samen op dramatische wijze. Zal Tess ooit haar verleden kunnen verwerken en het geluk weer kunnen vinden?

Over de auteur

Kim Verheugen woont met haar zoon in Ede. Met humor slaan ze zich door het leven. Ze kan niet stil zitten en is altijd bezig. Het schrijven van een boek was altijd een diep gekoesterde wens. Het schrijven van thrillers is een passie geworden en de fans blijven vragen om meer. Schilderen is ook één van haar hobby’s. De covers van de boeken zijn dan ook van haar hand.

Lees hier een fragment uit Ravenzwart bloed van Kim Verheugen

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)