Hierna nog maar een overzichtje te gaan….valt best mee toch? ūüėČ

Ultiem bewijs – Peter James (29 mei)
Onderzoeksjournalist Ross Hunter krijgt een telefoontje van ene Harry F. Cook. Deze oude man beweert bewijs te hebben voor het bestaan van God en hij wil dat Ross degene is die hem helpt bij het laatste stuk van zijn zoektocht. Ross is sceptisch maar ook ge√Įntrigeerd en met behulp van een set co√∂rdinaten die Cook hem geeft, begint hij aan een ingewikkelde en gevaarlijke taak. Hij volgt de co√∂rdinaten die hem van Glastonbury via de Vallei der Koningen naar Los Angeles brengen. Met gevaar voor eigen leven, want al snel blijkt dat niet iedereen gecharmeerd is van het idee dat het bestaan van God aangetoond kan worden‚Ķ

Reserveer bij bol.com

 

Bonuszoon – Antoinette Kalkman (13 mei)
Lauren wordt verdacht van de moord op de buurjongen. Haar gevoel zegt dat ze niet tot zoiets gruwelijks in staat is, maar ze heeft alle schijn tegen. In haar pogingen om de ware toedracht te achterhalen, dreigt ze de grip op haar leven te verliezen. Ze raakt verwijderd van haar geliefde en hun gezin en belandt in een levensbedreigende situatie. Wordt het geloof in haar eigen intu√Įtie haar uiteindelijk fataal?

Reserveer bij bol.com

 

Amla – Sterre Carron (3 mei)
Als Norah Nys merkt dat ze niet alleen is in huis, slaat de angst toe. Tot overmaat van ramp vindt ze in de douchecabine een bebloed mes. Ze rent naar het bed van haar zoontje Abe. Die ligt vredig te slapen, maar wel met zijn hoofd naar het
voeteneinde, en zijn laken is vervangen door een overtrek met doodshoofdprint. Aan de spijlen van zijn bed hangt een briefje met de tekst: “Jij bestaat niet!’ en aan de ring van zijn fopspeen is de stengel van een chrysant vastgemaakt. Norah is bang maar ook woedend. Het zal toch niet weer zo’n rotstreek zijn van haar pluszoon zeker‚Ķ I√©mand wil haar wegpesten, maar wie dan? De terreur wordt niet alleen dreigender, hij komt ook steeds dichterbij. Hoelang kan Norah deze
toestand nog aan? Wie wil haar kapotmaken?

Reserveer bij bol.com

 

De boekbinder – Bridget Collins (9 mei)
Stel dat je verdriet kunt wissen. Stel dat je pijn kunt vergeten. Stel dat je een geheim kunt verbergen. Voor altijd! Emmett, een jonge boerenzoon, gaat in de leer bij een boekbindster. Zij weet dat hij de aangeboren gave heeft om herinneringen van mensen te wissen en in een boek vast te leggen. Een dergelijk boek kan zowel in goede als verkeerde handen vallen. Op een dag doet Emmett een verbijsterende ontdekking. In een kluis onder de werkplaats van zijn mentor ontdekt hij een boek met zijn eigen naam erop.

Reserveer bij bol.com

 

De grens – Don Winslow (14 mei)
Al veertig jaar staat Art Keller aan de frontlinie van Amerika’s langst durende conflict: de oorlog tegen drugs. Zijn obsessie om Ad√°n Barrera, de machtigste drugsbaron ter wereld, te vangen heeft hem getekend. Het heeft hem geliefden gekost en zelfs een stukje van zijn ziel.
Maar door √©√©n monster uit te schakelen heeft hij ongewild plaats gemaakt voor dertig nieuwe. Barrera’s nalatenschap is een hero√Įne-epidemie die door Amerika raast. Keller wil die stoppen, maar hij is omringd door vijanden. De usual suspects en erger nog: een nieuwe regering die diepe banden heeft met de drugsmaffia.

Reserveer bij bol.com

 

Het vergeten meisje – Toni Coppers (9 mei)
Wanneer Camila, een jonge Limburgse wijkagente, op een zonnige lenteochtend de deur van een bungalow binnenstapt voor een routinecontrole, blokkeert ze volledig. Ze staart apathisch voor zich uit, ze hoort niets meer, denkt niets meer… Haar collega’s ruiken pas onraad wanneer ze aan het einde van haar dienst niet op kantoor verschijnt. Ze vinden haar versteend en onderkoeld in het huis tussen de resten van een vreselijke roofmoord. De hele woonkamer hangt vol met bloed.
Camila blijkt een totale black-out te hebben. Een psychiater moet helpen te ontdekken wat ze precies gezien heeft, maar hoe dieper hij graaft, hoe meer vragen er naar boven komen. Als besloten wordt het via hypnose te proberen, wordt een spoor gevonden dat naar Antwerpen leidt. Een ontredderde Camila vraagt de hulp van commissaris Liese Meerhout en haar team.

Reserveer bij bol.com

Leave a Reply

  • (not be published)