In mei verschijnt de thriller Vortex van Yrsa Sigurdardottir bij Uitgeverij Cargo. Namens de uitgeverij mogen wij maar liefst 3 exemplaren van deze thriller verloten! Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

In Reykjavik wordt een tijdcapsule gevonden met daarin brieven van dertienjarige schoolkinderen die voorspellen hoe hun leven er in 2016 uit zal zien. Tussen de brieven bevindt zich ook een lijst met initialen van mensen die vermoord zullen worden. Hoewel de brief niet serieus wordt genomen, roept politieman Huldar de hulp in van kinderpsychologe Freyja bij de ondervraging van het kind dat deze boodschap schreef.

De gevonden brief wordt echter urgent wanneer verschillende lichaamsdelen opduiken in de stad, gevolgd door de moord op een man wiens initialen op de lijst voorkomen. Huldar en Freyja zullen de schrijver en de moordenaar moeten vinden, voordat die alle slachtoffers op de lijst heeft vermoord.

Over de auteur

Yrsa Sigurdardóttir (1963) is een veelvoudig bekroonde IJslandse bestsellerauteur. Sinds haar debuut in 2005 schreef ze meer dan tien thrillers, die in ruim dertig landen in vertaling zijn verschenen. Sigurdardóttir woont met haar man en twee kinderen in Reykjavik.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Met hoeveel sterren heeft Amanda DNA van Yrsa Sigurdardottir beoordeelt in haar recensie?

Stuur je antwoord voor 16 mei 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Vortex’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Bestel dit boek bij:

Bol.com

One Comment to: Winactie: Vortex – Yrsa Sigurdardottir GESLOTEN

Leave a Reply

  • (not be published)