Bij Uitgeverij Luitingh-Sijthoff verscheen de nieuwe thriller van Iris Boter, Buiten bereik. Namens de uitgeverij mochten wij maar liefst 5 exemplaren verloten! Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Als haar man Daniël en hun zwijgzame zoontje Jonas niet terugkomen van hun gezamenlijke vakantie, gaat Katja tevergeefs op zoek. Ze roept de hulp in van Steven, Daniëls compagnon op zijn werk, en dan ontdekt ze dat hij al twee maanden eerder is ontslagen. Een paar dagen later stopt er een taxi voor de deur, waar alleen Jonas uit stapt. Hij is niet in staat om te vertellen wat er is gebeurd. Van Daniël is nog steeds geen spoor te bekennen…

Over de auteur

Iris Boter ging na de kunstacademie als illustrator en schrijver aan de slag. Inmiddels heeft ze meer dan honderd boeken geïllustreerd en tientallen boeken geschreven, zowel voor kinderen als voor volwassenen.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Samen met wie won Iris Boter de Pluim van de Nederlandse Kinderjury?

Het antwoord is: met Marte Jongbloed voor De (niet zo) rampzalige avonturen van Herre & De (nogal) ijzingwekkende zoektocht van Herre

De winnaars zijn:

  • Silvia van Elzingen
  • Mieke van Wieringen
  • Marcel Visser
  • Bianca Mastenbroek
  • Iris Meeuws

Gefeliciteerd!

Niet gewonnen? Bestel dit boek bij:

Bol.com

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)