Op 7 mei verscheen bij uitgeverij Luitingh-Sijthoff Echo van Thomas Olde Heuvelt, de langverwachte opvolger van Hex. Wij mochten in samenwerking met de uitgever 3 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank!

Het verhaal

Nick Grevers en zijn klimmaatje Augustin worden aangetrokken door de Maudit, een afgelegen berg in de Zwitserse Alpen. Documentatie over de berg is schaars, het is er ongewoon stil, en als ze de vallei betreden bekruipt ze het onheilspellende gevoel dat ze niet alleen zijn.

Niet veel later is Augustin dood en ontwaakt Nick uit een coma. Hij is verminkt en heeft zijn gezicht in het verband. Een moeizame revalidatie wacht, maar algauw beseft Nick dat het niet alleen het trauma van het ongeluk is dat hem achtervolgt. Er is iets in hem gewekt…

foto: Luitingh-Sijthoff

Over de auteur

Thomas Olde Heuvelt (1983) won in 2015 als eerste Nederlandse auteur een Hugo Award.  Hij brak internationaal door met zijn thriller HEX, die inmiddels verscheen in meer dan 30 landen. Waaronder Amerika, Engeland, Italië, Frankrijk, Spanje, Brazilië, Duitsland, China en Japan. Een Amerikaanse tv-serie is in de maak. In Nederland en Vlaanderen gingen ruim 75.000 exemplaren van HEX over de toonbank.

Lees hier een fragment van Echo

 

Om kans te maken moest je antwoord geven op de volgende vraag:

  • Met hoeveel sterren heeft Alexander Echo van Thomas Olde Heuvelt beoordeelt in zijn recensie?

Het juiste antwoord is: 5 sterren

 

De winnaars zijn:

  • Linda Schermer
  • René de Groot
  • Rosemary van Duinen

Gefeliciteerd!

Niet gewonnen? Bestel het boek bij:

 

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)