Op 28 mei verschijnt de nieuwe thriller van Guillaume MussoHet meisje en de nacht bij uitgeverij A.W. Bruna.
Namens de uitgeverij mogen wij 3 exemplaren van deze thriller verloten! Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Een jonge vrouw verdwijnt in de nacht. Drie vrienden verbonden door een tragisch geheim. Ze zien elkaar na jaren weer terug bij de reünie van hun school…

Over de auteur

Guillaume Musso (1974) werkte na zijn middelbare school een tijdje als ijsverkoper in New York. Hij komt nog regelmatig in de Verenigde Staten, waar veel van zijn boeken zich (deels) afspelen. Musso is inmiddels een van de bestverkopende auteurs in Frankrijk. Zijn werk wordt in 36 landen uitgegeven en er zijn al meer dan 18 miljoen exemplaren van zijn boeken verkocht.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Met welk boek debuteerde Guillaume Musso in Nederland?

Stuur je antwoord voor 2 juni 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Musso’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Bestel dit boek bij:

Bol.com

Leave a Reply

  • (not be published)