En hier is het volgende overzichtje!

Het mes – Jo Nesbo (18 juni)
Harry Hole is terug naar waar het ooit begon. Hij is weer aan de drank, Rakel heeft hem verlaten, voorgoed dit keer, en hij woont opnieuw op zijn oude adres aan de Sofia Gatan. De politie in Oslo biedt hem een baan aan, maar hij mag alleen nog cold cases onderzoeken. Als na meer dan tien jaar gevangenis Svein Finne, de serieverkrachter en -moordenaar, weer op vrije voeten komt, is Hole ervan overtuigd dat hij opnieuw zal toeslaan.
Het is slechts de opmaat van een veel grotere ramp. Want wanneer hij op een dag in zijn appartement ontwaakt na een nacht vol alcohol, ontdekt Harry dat hij besmeurd is met bloed. Het is het begin van een nachtmerrie die erger wordt dan hij ooit kon dromen. De briljante, onnavolgbare politieagent Harry Hole is terug en in de greep van de moordenaar die hem al zijn hele loopbaan achtervolgt.

Bekijk op bol.com

 

Ik volg je – Lisa Jewell (12 juni)
Je bent weer terug in je geboortestad na vier jaar in het buitenland. Met een nieuwe man aan je zij. Jullie zijn op zoek naar een eigen plek, maar logeren voorlopig bij je broer.
En dan ontmoet je zijn buurman. Directeur op de plaatselijke school. Twee keer zo oud als jij. Extreem aantrekkelijk. En je begint hem te volgen.
Maar je had nooit kunnen vermoeden dat een onschuldige verliefdheid zich zou ontpoppen tot een dodelijke obsessie. Of dat iemand anders jou zou gaan volgen…

Bekijk op bol.com

 

Reset – Blake Crouch (13 juni)
‘Mijn zoon is gewist.’ Dat zijn de laatste woorden die de vrouw tegen Barry Sutton zegt voor ze van het dak van een wolkenkrabber springt. Barry begint onderzoek naar haar te doen en komt erachter dat er in het hele land mensen in een ander leven wakker worden dan dat waarin ze in slaap vielen. Barry’s zoektocht naar de waarheid mondt uit in een onmogelijke, haast hallucinaire zoektocht als hij ontdekt dat de technologie van neurowetenschapper Helena Smith iets beangstigends heeft voortgebracht: de mogelijkheid om herinneringen niet alleen te opnieuw te beleven maar ook veranderen…

Bekijk op bol.com

 

De kleine bakkerij aan het strand – Jenny Colgan (27 juni)
In De kleine bakkerij aan het strand van Jenny Colgan staat het leven van Polly Waterford op zijn kop. Haar relatie is op de klippen en haar bedrijf is ook nog eens failliet. Kortom, ze moét weg. Ze komt terecht op Mount Polbearne, een klein schiereiland voor de kust van Cornwall, in een appartement boven een verlaten winkel. Om haar zinnen te verzetten begint ze met het bakken van brood, dat al snel meer dan een hobby wordt.
Lees en leef mee met Polly die tegen wil en dank vriendschap sluit met de lokale bevolking, met vallen en opstaan haar leven weer richting geeft en bovendien valt voor een wel heel schattige huisgenoot die door het raam naar binnen komt waaien: de papegaaiduiker Neil.

Bekijk op bol.com

 

Knetterverliefd – Vannessa Thuyns (17 juni)
De 29-jarige Caro wordt harteloos gedumpt door haar arrogante vriend. Haar beste vriendinnen verklaren haar voor gek als ze het hippe Amsterdam ontvlucht om een bouwvallig huisje in een dorp te huren. Caro’s nieuwe woonplek blijkt echter allesbehalve ontspanning te bieden dankzij de aanwezigheid van een dorpsgek, een sexy huisbaas, zeer bemoeizuchtige buren, een wraakzuchtige ex, een criminele bende en een aantrekkelijke huisarts.
Zal het Caro lukken om vanaf deze plek haar leven weer op orde te krijgen?

Bekijk op bol.com

 

Mijn naam is Jess Cooper en ik leef nog – Kate Alice Marshall (24-6)
Voor: Jess heeft haar vader al meer dan tien jaar niet gezien. Hij overleeft op eigen houtje ergens in de natuur, ver van de maatschappij verwijderd. Maar nadat haar moeder omkwam bij een auto-ongeluk waarbij ze zelf gewond raakte, werd Jess gedwongen om naar zijn hut in de afgelegen wildernis van Canada te verhuizen. Net als Jess hem beter leert kennen, duikt een geheim uit zijn verleden op dat hij met de dood moet bekopen. Jess blijft alleen achter.
Na: Met alleen haar vaders hond als gezelschap moet Jess op zoek naar voedsel. Ze moet jagen, een onder komen bouwen en zorgen dat ze warm blijft. Op sommige dagen voelt het alsof de wildernis zich tegen haar keert en haar wil vernietigen, maar dan blijkt ze sterker dan zelfs zij had gedacht. Jess zal dit overleven. Ze moet wel. Ze weet wie haar vader vermoord heeft… en nu is ze uit op wraak.

Bekijk op bol.com

 

Deel 1 gemist? Klik hier.

Leave a Reply

  • (not be published)