Op 29 mei verschijnt de nieuwe thriller van Corine Hartman, Een duister pad.
Namens de Uitgeverij Cargo mogen wij 2 exemplaren van deze thriller verloten! Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Waar ligt de grens tussen waan en werkelijkheid?

Faye van Laar woont al sinds haar vroege jeugd in psychiatrische inrichting Groot Loenen op de Veluwe. Haar vader is er directeur, maar ze is ook patiënt, en samen met een vijftal medepatiënten vormt ze een ongebruikelijke familie.

Nieuw in de familie is Emilie, die aan achtervolgingswaanzin lijdt sinds haar vriend Steven werd vermoord. De daders hebben het nu op haar gemunt, beweert ze. Faye wil haar geloven, ze weet hoe het is met onzekerheden te leven, en probeert te helpen door zelf op onderzoek uit te gaan.

Ze ontmoet rechercheur Simon te Bresser die de zaak evenmin kan laten rusten, ondanks de conclusie dat Steven zelfmoord pleegde onder invloed van antidepressiva. Als Emilie ineens spoorloos verdwijnt, bundelen Faye en Simon hun krachten en ontstaat een onwaarschijnlijk speurdersduo.

Over de auteur

Corine Hartman (1964) werkte als zelfstandig tekstschrijver en vormgever tot haar debuut met Schone kunsten in 2007. Vanaf dat moment is ze fulltime auteur.
Met vijf Gouden Strop-nominaties en twee Hebban/crimezone-Awards in haar bezit, geldt Hartman nu als een van de meest gelauwerde en gewaardeerde thrillerschrijvers van ons land. Haar thrillers krijgen veelal lovende recensies in de pers, en maar liefst zes van haar titels werden met vier sterren beloond in de kritische VN Detective & Thrillergids.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Wat is het best verkochte boek met circa 75.000 verkochte exemplaren van Corine Hartman?

Stuur je antwoord voor 5 juni 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Hartman’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Bestel dit boek bij:

Bol.com

Leave a Reply

  • (not be published)