Op 24 mei verscheen de thriller De Brexitmoorden van Hugo Luijten bij Uitgeverij Lannoo. Namens de uitgeverij mochten wij maar liefst 3 exemplaren van deze thriller verloten! Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Een fractiemedewerkster van het Europees Parlement wordt dood aangetroffen in haar kantoor in het Brusselse Spinelli-gebouw. Alle aanwijzingen leiden naar haar baas, een vooraanstaand Europarlementslid. Wanneer het onderzoek zo goed als afgerond is, ontdekt commissaris Cools dat er meer aan de hand is. Alles wijst op een groter politiek spel om de Brexitdeal te beïnvloeden …

Over de auteur

Hugo Luijten (1969) is historicus en schrijver en woont in Antwerpen. Naast romans schrijft hij regelmatig columns en artikelen voor kranten, vakbladen, online magazines en radioprogramma’s.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Hoe heet de vorige thriller van Hugo Luijten waar Bianca een recensie over geschreven heeft?

Het antwoord is: Verast

De winnaars zijn:

  • Yvet Lubben
  • Wim Kamerling
  • Felicia Trenning

Gefeliciteerd!

Bestel dit boek bij:

Niet gewonnen? Bol.com

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)