clavisyoungadult.com

Normaal gesproken hebben we, zoals jullie weten, elke maand een auteur- of debuut van de maand.
Nu hebben we er voor de maand juni voor gekozen om een Young Adult-maand te houden. Daarna gaan wij ook even vakantie houden, dus in juli en augustus uiteraard wel voldoende te lezen, maar geen specifieke promotie voor een auteur of boek.

Wat kunnen jullie dan van ons verwachten in juni? Nou best veel eigenlijk. Uiteraard zullen er de nodige Young Adult recensies geplaatst gaan worden, afgewisseld met recensies uit andere genres. Ook hebben we meerdere leuke interviews mogen houden met Young Adult-auteurs. Deze zullen verspreid over de maand geplaatst gaan worden. Ook kunnen jullie de nodige winacties verwachten met Young Adult-boeken (en niet YA 😉 ).

Op 5 juni wordt de Jonge Jury Debuutprijs 2019 uitgereikt in Tivoli Vredenburg in Utrecht. De genomineerden voor deze prijs zijn:

Één waarheidNadine Swagerman (Kluitman)
Heerestraat en RozenlaanCarlie van Tongeren (Blossom Books)
Over wezenloze zielenMerel De Keyzer (Uitgeverij Willowtreez)

Wij zullen jullie uiteraard laten weten wie de gelukkige winnaar is van deze prijs.

Stay tuned!

Leave a Reply

  • (not be published)