Ja hoor, daar is deel 4 alweer:

Vanuit het duister – Nora Roberts (4 juni)
Fallow Swift is bijna dertien en weet nauwelijks hoe de wereld er vroeger uitzag. De stad waar haar ouders ooit woonden is sinds het uitbreken van de Plaag een ruïne, opgeëist door de natuur. Slechts een enkeling waagt zich buiten, waar gangs de dienst uitmaken. Op mensen met bijzondere gaven, zoals Fallow, wordt gejaagd. Toch zal ze haar veilige thuis moeten verlaten. Fallow is De Ene, en het is slechts een kwestie van tijd tot haar ware identiteit aan het licht komt. Als ze blijft, brengt ze niet alleen zichzelf, maar haar hele familie in gevaar.
Fallow vlucht naar een schuilplaats in het bos. Daar bereidt de eeuwenoude Mallick haar voor op de toekomst. Ze krijgt gevechtstraining, bestudeert oude geneeswijzen en leert krachten te gebruiken waarvan ze het bestaan nooit had vermoed. Als de tijd daar is, zal ze een zwaard oppakken en vechten. Want alleen als Fallow haar lot aanvaardt, kan de wereld weer de oude worden.

Bekijk op bol.com

 

Mind Games – Leona Deakin (4 juni)
Vier vreemden worden vermist en er is maar één aanwijzing over hun verblijfplaats. Op de plaats waar ze voor het laatst zijn gezien, ligt een verjaardagskaart met een korte tekst: “Het spel is je cadeau. Durf je te spelen?’
De politie neemt de zaak in eerste instantie niet serieus: het heeft er alle schijn van dat het om een grap gaat. Maar de families zijn ervan overtuigd dat er iets anders aan de hand is. De dochter van een van de slachtoffers haalt dokter Augusta Bloom, psycholoog en privédetective, over om zich in de verdwijningen te verdiepen. Naarmate Augusta zich steviger in de zaak vastbijt en het gedrag, de beweegredenen en de persoonlijkheden van de vermisten onder de loep neemt, komt ze tot een angstaanjagende ontdekking. Er is één heel duidelijke verbindende factor, een overeenkomende karaktertrek, en die karaktertrek maakt hen heel erg gevaarlijk.
Terwijl het spel steeds meer spelers verzamelt en meer families hun geliefden verliezen, bindt dr. Bloom de strijd aan met de tijd om de slachtoffers te vinden. Maar speelt ze op deze manier niet gewoon mee met het spel?

Bekijk op bol.com

 

De prijs – Eric Betten (5 juni)
Wanneer de mobiele game PrizeTag – waarin mensen op elkaar “jagen’ voor geld – een bescheiden hit wordt, lijft de mysterieuze organisatie Sixtus maker Wander Reeker in. PrizeTag groeit dankzij Sixtus uit tot een landelijke hype, waarbij jongeren massaal de straat op gaan. Maar als er plots rellen uitbreken en zelfs slachtoffers vallen, blijkt Wanders onschuldige app misbruikt te worden voor heel andere doeleinden…

Bekijk op bol.com

 

Stergetuige – Rachel Dylan (4 juni)
De wereld van Sophie Dawson staat op z’n kop nadat zij als enige getuige is geweest van een dubbele moord door een bende. Sophie krijgt een bodyguard toegewezen, Cooper Knight, maar door alle bedreigingen weten Sophie en Cooper al snel niet meer wie ze wel en niet kunnen vertrouwen. Sophie is vastberaden om te vechten voor gerechtigheid. Kan Cooper zich, ondanks de aantrekkingskracht tussen hen, focussen op het beschermen van Sophie, zodat zij haar zoektocht naar de waarheid kan voortzetten?

Bekijk op bol.com

 

Wanhoop – Eva Burgers (18 juni)
Olivia twijfelt over haar relatie met Roan en besluit tot zijn wanhoop om een halfjaar naar Parijs te gaan. Als ze een baantje vindt in de Parijse boekwinkel Shakespeare and Company en daar bevriend raakt met Susan en Lily, is ze hem al bijna vergeten.
Tot het moment dat ze anonieme dreigberichtjes ontvangt. Wanneer ze op weg naar huis wordt gevolgd, voelt ze zich niet langer veilig. Maar juist als de politie wil ingrijpen, verdwijnt Olivia spoorloos.

Bekijk op bol.com

 

Dood de koning – Sandrone Dazierzi (13 juni)
Politieagente Colomba Caselli kwam bijna om bij een bomaanslag op de dag dat Dante Torre, haar enige echte vriend, werd gekidnapt. Nu leidt ze een teruggetrokken bestaan, dat ruw verstoord wordt door een onderkoelde jongen die ze in haar schuur vindt. Hij kan niet praten en is besmeurd met bloed. Colomba ontfermt zich over de jongen, die de enige overlevende blijkt te zijn van een brute familiemoord. Als ze door begint te krijgen waar deze zaak naar verwijst, weet ze dat alleen zij en Dante de waarheid boven tafel kunnen krijgen.

Bekijk op bol.com

 

Systema – Simon de Waal (13 juni)
Na de val van het communisme vluchtten eind jaren tachtig veel wetenschappers van het geheime Russische laboratorium Vector, waar dodelijke virussen werden ontwikkeld, naar het Westen. Als dertig jaar later in Edinburgh een van hen wordt vergiftigd, zweert zijn dochter Sookie wraak. Tegelijkertijd ontdekt Alex in Amsterdam dat de kist van zijn moeder uit het gezamenlijke graf van zijn ouders is verdwenen. Heeft het Russische verleden van zijn vader er iets mee te maken? Er lijkt iemand op jacht naar de verdwenen wetenschappers en de virussen die ze meenamen. Zowel Sookie als Alex beginnen een koortsachtige zoektocht naar de daders, en naar de kist van Alex’ moeder.

Bekijk op bol.com

 

Deel 1

Deel 2

Deel 3

 

Leave a Reply

  • (not be published)