Op 5 juni wordt de winnaar bekend gemaakt van de Jonge Jury Debuutprijs.
Eén waarheid van Nadine Swagerman is hiervoor genomineerd. Wij mogen namens Uitgeverij Kluitman 1 exemplaar van deze Young Adult verloten! Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Laura moet de waarheid weten.
Hoe pijnlijk die ook is…
Als Laura’s ouders door een misdrijf om het leven komen, stort haar leven volledig in. Het gaat zelfs zo slecht met haar dat ze een zelfmoordpoging doet, waarna ze in een psychiatrische kliniek belandt. Daar leert ze Joritt kennen, een student verpleegkunde. Hij is de enige die haar soms even laat vergeten waar ze is en waarom. Joritt wil graag meer weten over de dood van Laura’s ouders en hij komt terecht op de website van een amateur-­misdaadverslaggever, die de gebeurtenissen rondom deze moord op de voet volgt. En terwijl de politie haar best doet om de zaak op te lossen, stuit Joritt op informatie die Laura’s wereld totaal op zijn kop zal zetten…

Over de auteur

Nadine Swagerman droomde er als zevenjarig meisje al van om schrijfster te worden. Nadine stond in de finale van twee schrijfwedstrijden, en in 2017 kwam haar droom uit toen zij een boekcontract tekende bij Kluitman.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Als wat werkt Nadine Swagerman nog meer?

Stuur je antwoord voor 9 juni 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Swagerman’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Bestel dit boek bij:

Bol.com

One Comment to: Winactie: Eén waarheid – Nadine Swagerman GESLOTEN

  1. juni 3rd, 2019

    Het lijkt me een supermooi boek om in te verdwalen tijdens de zomervakantie in een hangmat op de camping in het Franse land.
    Om bij thuiskomst het boek te delen met de buurtgenoten, door het in mijn minibieb te zetten. Voorzien van een kleine recensie, zodat mensen het boek sneller kiezen en met voorpret naar huis gaan. 🙂

    Beantwoorden

Leave a Reply

  • (not be published)