In augustus verschijnt bij uitgeverij De Crime Compagnie de nieuwe thriller van Marja West Brussels lof.

Het verhaal

In de Brusselse politiek is niets wat het lijkt. Europarlementariër Kamilla Nowak is rechtvaardig, doelbewust en wars van vriendjespolitiek. Totdat haar man wat minder braaf lijkt dan ze dacht en daarmee haar politieke carrière in gevaar brengt. In de politiek kunnen eigenbelang en witteboordencriminaliteit dodelijk zijn…

Over de auteur

Marja West is geboren en getogen in het Noordhollandse Bakkum. Naast het behalen van haar typediploma studeerde zij rechten aan de Open Universiteit. Na wat omzwervingen in binnen- en buitenland woont zij thans met haar man, dochter, kater en twee Engelse Bassets in Groningen en vult zij haar dagen met het schrijven van literaire romans, theater en cabaret voor bedrijven.

Eerder verscheen Uitgeteld en Echte barkeepers heten Henk. Voor Storytel schreef zij diverse luisterboeken, waaronder het spannende verhaal Graviton.


Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)