Op 29 mei verscheen de nieuwe thriller van Corine Hartman, Een duister pad. Namens uitgeverij Cargo mochten wij 2 exemplaren van deze thriller verloten! Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Waar ligt de grens tussen waan en werkelijkheid?

Faye van Laar woont al sinds haar vroege jeugd in psychiatrische inrichting Groot Loenen op de Veluwe. Haar vader is er directeur, maar ze is ook patiënt, en samen met een vijftal medepatiënten vormt ze een ongebruikelijke familie.

Nieuw in de familie is Emilie, die aan achtervolgingswaanzin lijdt sinds haar vriend Steven werd vermoord. De daders hebben het nu op haar gemunt, beweert ze. Faye wil haar geloven, ze weet hoe het is met onzekerheden te leven, en probeert te helpen door zelf op onderzoek uit te gaan.

Ze ontmoet rechercheur Simon te Bresser die de zaak evenmin kan laten rusten, ondanks de conclusie dat Steven zelfmoord pleegde onder invloed van antidepressiva. Als Emilie ineens spoorloos verdwijnt, bundelen Faye en Simon hun krachten en ontstaat een onwaarschijnlijk speurdersduo.

Over de auteur

Corine Hartman (1964) werkte als zelfstandig tekstschrijver en vormgever tot haar debuut met Schone kunsten in 2007. Vanaf dat moment is ze fulltime auteur.
Met vijf Gouden Strop-nominaties en twee Hebban/crimezone-Awards in haar bezit, geldt Hartman nu als een van de meest gelauwerde en gewaardeerde thrillerschrijvers van ons land. Haar thrillers krijgen veelal lovende recensies in de pers, en maar liefst zes van haar titels werden met vier sterren beloond in de kritische VN Detective & Thrillergids.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Wat is het best verkochte boek met circa 75.000 verkochte exemplaren van Corine Hartman?

Het antwoord is: Bloedlijn

De winnaars zijn:

  • Gerda de Bos
  • Maaike Wegen

Gefeliciteerd!

Niet gewonnen? Bestel dit boek bij:

Bol.com

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)