Op 2 juli verschijnt bij uitgeverij Kluitman de YA Gruwelijk spel van Mirjam Hildebrand.

Het verhaal

De zestienjarige Daantje is op zoek naar geld en een uitdaging. Alles om haar af te leiden van haar naderende eindexamen en haar terminaal zieke moeder. Als ze een oproep ziet voor een doodskist-dare, weet ze het meteen: hier moeten zij en haar beste vriendin Nora aan meedoen.

Het doel van de challenge is om vierentwintig uur in een doodskist door te brengen. De deelnemers worden op diverse momenten uit hun kist getrokken om zenuwslopende opdrachten uit te voeren.

Tijdens de opdrachten komen er dingen aan het licht die Daantje liever nooit had geweten. De vriendschap tussen haar en Nora wordt op de proef gesteld en Daantje begint te vermoeden dat er meer achter zit dan gewoon een spelletje. Wat als ze echt in gevaar is?

(uitgeverij Kluitman)

Over de auteur

Mirjam Hildebrand studeerde psychologie aan de Universiteit Leiden en heft haar eigen psychologiepraktijk in Haarlem. Daarnaast is zij schrijfster en vaste columnist voor haarlem.nieuws.nl. Ze werkte mee aan diverse verhalenbundels. Eerder verschenen haar succesvolle prentenboeken Opsekopse wereld en Rumme Rups. Ook verschenen eerder de YA Voorlopers en Voorlopers, de kracht van velen.

MirjamHildebrand.nl

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)