Onlangs verscheen bij uitgeverij Ambilicious de actiethriller Het verloren lijk, het thrillerdebuut van Nancy Bastiaans. In samenwerking met uitgeverij Ambilicious mogen wij één gesigneerd exemplaar verloten.

Het verhaal

Vijf jaar na de moord op haar man wordt Lil Magill gerekruteerd voor de geheime organisatie ‘Dravenge’. Haar missie ‘Eliminatie Hofman’ wordt, naarmate ze meer te weten komt over haar verleden, steeds persoonlijker.

Wanneer zelfs haar grote liefde onbetrouwbaar blijkt, ligt het lot van vele kinderen in haar handen.

Over de auteur

Nancy Bastiaans (1971) nam na jarenlang beroepsmatig schrijven de ‘creatieve pen’ in de hand. Meerdere malen verschenen haar korte verhalen in Schrijven Magazine.
In diverse bundels werden verhalen van haar gepubliceerd, waaronder Vrouwenthrillers.nl

Het verloren lijk is haar debuut.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Waar werd de boekpresentatie gehouden van Het verloren lijk?

Stuur je antwoord voor 16 juni 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Bastiaans’. Vermeld ook je naam en adresgegevens zodat wij het boek naar je kunnen toesturen, mocht je winnen. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!

 

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)