Op 20 juni verschijnt bij uitgeverij De Crime Compagnie Het CARPA Complot, het thrillerdebuut van Heleen van den Hoven.

Het verhaal

Aanvankelijk lijkt CARPA 3521 een speelse manier om sollicitanten te werven met puzzels op het internet. Ook de negentienjarige Geus Versluijs laat zich graag uitdagen. Maar hoe verder hij komt, hoe meer hij beseft dat het geen spelletje is. De opdrachten worden onheilspellender en er lijkt geen weg meer terug.

Wanneer Geus plotseling verdwijnt, vraagt Anja de excentrieke Quint Ruys om haar broer te vinden. Samen raken ze verzeild in een zoektocht naar CARPA. Pas als hackers een sluis overnemen en een overstroming veroorzaken, beseft Quint hoe hoog de inzet is. Anja loopt gevaar. En zij niet alleen…

‘Hello, we are looking for highly intelligent individuals.’

Over de auteur

Heleen van den Hoven is boekmaker. De laatste jaren werkt ze onder de naam Helen Dool aan een serie romans voor volwassenen en jong volwassenen. In 2018 deed ze mee aan een schrijfwedstrijd bij Sweek.com, waarmee ze een uitgeefcontract won bij De Crime Compagnie. Het CARPA Complot is haar thrillerdebuut.

Nieuwsgierig geworden naar dit boek? Volg de link voor een inkijkexemplaar via Bol.com

De oorspronkelijke presentatie was gepland bij de Maeslantkering, maar dit ging niet door omdat Rijkswaterstaat vindt dat deze thriller te dicht bij de waarheid komt. De boekpresentatie van Het Carpa Complot vindt nu plaats op 20 juni 16.00 uur bij Boekhandel Tomey, Markt 36 te Culemborg.

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)