Titel: Knetterverliefd Knetterverliefd
Auteur: Vannessa Thuyns
Genre: Roman
Uitgever: Dutch Venture Publishing
Publicatiedatum: Juni 2019
Aantal bladzijdes: 186 (Epub)
Recensie: Bianca

Over de auteur:
Vannessa Thuyns is naast het schrijven werkzaam als zangeres en toert al jaren langs de Nederlandse theaters (o.a. HAIR, Oliver, Carpenters, Zingen met Hollands Mooiste, The 70s unplugged.)
Als ze niet schrijft of zingt, geeft ze Nederlandse les aan Nieuwkomers in Amsterdam.
Ze was finalist van de Chicklit.nl schrijfwedstrijd 2013, vier stoelen draaiden voor haar in The Voice of Holland seizoen 7 en ze won de HEMA Singer-Songwriterswedstrijd in 2015.
Vannessa blogt, schreef verhalen voor de Hebban Feelgood Club en bracht vorig jaar de plaat ‘Stuck in your Mind’ uit met zelfgeschreven liedjes.
Haar feelgood roman KNETTERVERLIEFD is haar debuut en komt 17 juni 2019 uit bij uitgeverij Dutch Venture Publishing.

Achterflap:
De 29-jarige Caro wordt harteloos gedumpt door haar arrogante vriend. Haar beste vriendinnen verklaren haar voor gek als ze het hippe Amsterdam ontvlucht om een bouwvallig huisje in een dorp te huren. Caro’s nieuwe woonplek blijkt echter allesbehalve ontspanning te bieden dankzij de aanwezigheid van een dorpsgek, een sexy huisbaas, zeer bemoeizuchtige buren, een wraakzuchtige ex, een criminele bende en een aantrekkelijke huisarts.
Zal het Caro lukken om vanaf deze plek haar leven weer op orde te krijgen?

Mijn mening:
Caro neemt een rigoureus besluit als haar relatie met Julian op de klippen loopt. Ze ontvlucht Amsterdam en trekt naar het platteland, dit tot grote ontsteltenis van haar twee beste vriendinnen Sacha en Aniek. Zij zijn het totaal niet eens met de keuze van Caro en proberen alles op alles te zetten om haar terug naar de stad te krijgen. Maar wonder boven wonder vindt Caro zo snel haar draai in het dorp dat ze besluit voorlopig te blijven.

Knetterverliefd is een feelgood verhaal waar je van de eerste tot de laatste bladzijde met een lach op je gezicht van geniet, het bezorgt je een heerlijk onbezorgd gevoel.
Liefde laat zich niet dwingen, liefde laat zich niet sturen, de liefde zoekt zijn eigen weg, dat is duidelijk als je Knetterverliefd met een opgelucht gevoel dichtslaat. De juiste keuzes worden gemaakt, de vlinders vinden hun weg en alles komt op zijn pootjes terecht.
De schrijfstijl van Thuyns leest prettig weg, je bent deelgenoot van het verhaal en beleeft alles intens mee, een schrijfstijl die mij enorm aanspreekt, het maakt iets in me los en dat maakt de romantiek nog leuker.

Knetterverliefd is een boek wat perfect past bij de vakantieperiode die eraan komt, onbezorgd genieten van de liefde en de vrijheid, wat willen we nog meer?

Knetterverliefd krijgt van mij 4 sterren.

Bianca

Leave a Reply

  • (not be published)