Op 27 mei verscheen bij uitgeverij Houtekiet de thriller Het tuinfeest van Bettie Elias. Wij mogen in samenwerking met de uitgever 3 exemplaren verloten!

Het verhaal

Voor haar veertigste verjaardag organiseert Cleo een tuinfeest dat perfect moet zijn. Alles zit mee. Het is een zwoele zomeravond en de champagne vloeit rijkelijk. Haar vrienden vermaken zich opperbest met de andere gasten. Tot Laura, de dochter van Tessa en Thomas, spoorloos blijkt. Wanneer het meisje de volgende ochtend dood wordt aangetroffen, wijst alles op een ongeluk. De vriendengroep zoekt steun bij elkaar. Maar Tessa stelt zich steeds meer vragen over de dood van haar kind. Haar zoektocht zet de vriendschap onder hoogspanning. Wat gebeurde er werkelijk tijdens die fatale nacht? En kun je je vrienden ooit echt kennen?

Over de auteur

Bettie Elias (1953) is een Vlaams schrijfster. Elias is administratief en financieel directeur van een strategisch adviesbureau. Ze heeft vier kinderen en twee kleinzonen en woont in Hasselt. Naast haar professionele carrière is zij ook een jeugdauteur.

Nieuwsgierig geraakt naar het verhaal? Bekijk via Bol.com dan het inkijkexemplaar

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Hoe heet de hond van Laura?

Stuur je antwoord voor 29 juni 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Tuinfeest’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!

Bestel dit boek bij:

Bol.com

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)