Vorige maand verscheen de nieuwste Young Adult thriller Buitenspel van Margje Woordow.
In het kader van de Young Adult maand mogen wij  namens Uitgeverij De Fontein een exemplaar verloten. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Nynke en Jimmy gaan met hun voetbalteams op trainingsweekend. De pranks zijn voorbereid. Er wordt van alles meegesmokkeld in de tassen. Maar tijdens de eerste nacht gaat het gruwelijk mis: in het bos vindt Jimmy het dode lichaam van zijn vriend Mattias. De politie tast in het duister.
Dan blijkt ook Soraya, Nynkes vriendin, spoorloos. Waar is ze? Volgen er nog meer slachtoffers?
Nynke en Jimmy ontdekken dat niet iedereen de waarheid spreekt. Was de teamspirit wel zo goed? Kunnen ze elkaar eigenlijk wel vertrouwen?

Over de auteur

Margje Woodrow (1975) was jarenlang juf van groep 8. Tegenwoordig heeft ze haar handen vol aan het schrijven van spannende jeugdthrillers als Verwoest, en aan het geven van lezingen en workshops op middelbare scholen.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Wat heeft Marje Woodrow als laatste gekocht in de kringloopwinkel?
    (Lees het interview voor het juiste antwoord!)

Stuur je antwoord voor 23 juni 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Margje’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Bestel dit boek bij:

Bol.com

Leave a Reply

  • (not be published)