In het kader van de Young Adult maand mochten wij namens Uitgeverij Hamley Books 1 exemplaar verloten van de YA Upgrade van Lara Reims verloten, inclusief een unieke USB stick bij met het logo van de uitgever. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Wat doe je als de toekomst ineens voor je deur staat?
Als je de mogelijkheid krijgt fantastische dingen te leren, maar niemand je de waarheid vertelt over wie je bent en wat je allemaal kan?

Wat doe je als de toekomst ineens voor je deur staat?
Wat doe je als je huis ineens ontploft? Als je van het ene op het andere moment in een nieuwe wereld belandt? Als je de mogelijkheid krijgt fantastische dingen te leren, maar niemand je de waarheid vertelt over wie je bent en wat je allemaal kan? Rémi heeft genoeg van raadsels, halve verklaringen en slappe excuses. Hij gaat op zoek naar wie hij is. En waarom.
Rémi voelt zich al zijn hele leven anders dan anderen. Zijn ouders verbergen iets voor hem, maar hij kan er niet achter komen wat. Rémi wil weten wie hij is en gaat op zoek naar zijn ware identiteit. Maar net als hij op het punt staat antwoorden te vinden, is er die knal. Zijn huis ontploft. Rémi kan niet anders dan de hand grijpen die hem vanuit de duisternis wordt toegestoken.
Hij komt terecht in het mysterieuze Creodroom, een instituut waar de wetenschap haar tijd ver vooruit is. Techniek voelt aan als magie. Robots lijken verbazingwekkend veel op mensen. Alles waar de tiener ooit over droomde, is hier werkelijkheid. Rémi wordt overrompeld door fantastische technologie en hij ontmoet jongeren die vrienden voor het leven worden. Voor het eerst voelt hij zich thuis.
Tot zijn verleden hem weer inhaalt en Rémi beseft dat hij nog steeds in groot gevaar is.

Over de auteur

Lara Reims schrijft met uitzicht op Parijs. Tien jaar geleden verhuisde ze van Amsterdam naar Frankrijk waar ze leeft, leest en schrijft.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

Het antwoord is: in de bibliotheek

De winnaar is:

  • Wim Best

Gefeliciteerd!

Niet gewonnen? Bestel dit boek bij:

Bol.com

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

One Comment to: Winnaar: Upgrade – Lara Reims

  1. juni 24th, 2019

    Mijn man Wim heeft meegedaan met deze wedstrijd om dit boek voor mij te winnen. Ik hou erg van YA en ben dan ook heel blij dat ik het boek heb gewonnen! En dat niet alleen, er zaten ook allerlei leuke goodies in het pakket, waaronder een mooie usb-stick en sneak previews van andere boeken. Dus dank je wel, Thrillers & More! Ik ga met veel plezier aan het lezen. Deze zomer kan niet meer stuk. 😀
    Groetjes, Nynke

    Beantwoorden

Leave a Reply

  • (not be published)