In oktokber 2018 verscheen de filmeditie van Young Adult thriller Vals van Mel Wallis de Vries.
In het kader van de Young Adult maand mogen wij namens Uitgeverij De Fontein een gesigneerd exemplaar verloten. Het boek is gesigneerd door de acteurs uit de film. Hoe super gaaf is dat?! Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Abby, Maud, Pippa en Feline kennen elkaar van school en zijn al jaren vriendinnen. In de kerstvakantie gaan ze naar een huisje in de Ardennen. Door het slechte weer sneeuwen ze in. Er is geen elektriciteit, het mobiele netwerk is uitgevallen en het dichtstbijzijnde huis is een paar kilometer verderop. De meiden doen er een beetje lacherig over. Maar dan verdwijnt Maud opeens na een ruzie. De overgebleven drie vriendinnen zijn bezorgd, maar denken dat Maud naar het dorp is gelopen. Als Feline ook verdwijnt én ze bloedsporen in de sneeuw vinden, maakt de bezorgdheid plaats voor angst. Pippa en Abby kunnen door het slechte weer geen kant op. De sfeer wordt steeds grimmiger en angstaanjagender. Wie heeft het op de meiden gemunt? Weten de vriendinnen eigenlijk wel alles van elkaar?

Over de auteur

Mel Wallis de Vries is de succesvolste jeugdthrillerauteur van dit moment: Met Vals won Mel de prijs voor de Beste Vrouwenthriller in 2010, en het boek werd in 2011 bekroond als de beste Crimezone YA-thriller.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • In welk jaar won Mel Wallis de Vries de Prijs van de Jonge Jury met Vals?

Stuur je antwoord voor 27 juni 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Vals’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Bestel dit boek bij:

Bol.com

Leave a Reply

  • (not be published)