Op 24 juni (*update: De mannen vallen zal later dit jaar verschijnen) verschijnt het tweede deel uit de tweeluik van de Siciliaanse kronieken,
De mannen vallen van Inge Ipenburg.
Namens Uitgeverij Pepper Books mogen wij drie paperbacks verloten van deze thriller. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Een klein dorp op Sicilië. Een val, een klap, een plas bloed. Op het plein voor de dom ligt het levenloze lichaam van een man. Is hij gesprongen? Of is hij gevallen, geduwd?
Hoog boven het plein wordt een jongetje in het appartement van Herman, de beste vriend van Max, gevonden. Herman zelf is nergens te bekennen, evenals de moeder van het jongetje.
Het is de zomer van 2016. Het eiland wordt overspoeld door stromen vluchtelingen, maar dit dorp lijken ze over te slaan. Op dat ene kleine meisje na. Een meisje dat niet praat.
Wat is hier in godsnaam aan de hand?
De eigengereide Max woont al jaren op Sicilië. Tijdens een indrukwekkende zomer, waarin haar verleden haar op de hielen zat, heeft ze de Hollandse inspecteur Wil Heerema beter leren kennen. Samen stuiten ze aan het einde van die lange en warme Italiaanse zomer op de sporen van een gruwelijke waarheid, die ze misschien wel nooit hadden willen kennen.

Over de auteur

Inge Ipenburg is behalve auteur ook actrice. Ze speelt in theater, televisieseries en films.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Wat vindt Inge Ipenburg leuker, acteren of schrijven?
    (Lees het interview voor het juiste antwoord!)

Stuur je antwoord voor 30 juni 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Ipenburg’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Bestel dit boek bij:

Bol.com

Leave a Reply

  • (not be published)