Op 2 juli verschijnt de Young Adult thriller Gruwelijk spel van Mirjam Hildebrand.
In het kader van de Young Adult maand mogen wij namens Uitgeverij Kluitman een exemplaar verloten van deze Young Adult thriller. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

De zestienjarige Daantje is op zoek naar geld én een uitdaging. ­Alles om haar af te leiden van haar naderende eindexamen en haar terminaal zieke moeder. Als ze een oproep ziet voor een doodskist-dare, weet ze het meteen: hier moéten zij en haar beste vriendin Nora aan meedoen.
Het doel van de challenge is om vieren­twintig uur in een doodskist door te brengen. De deel­nemers worden op diverse momenten uit hun kist getrokken om zenuw­slopende opdrachten uit te voeren.
Tijdens de opdrachten komen er dingen aan het licht die ­Daantje liever nooit had geweten. De vriendschap tussen haar en Nora wordt op de proef gesteld en Daantje begint te vermoeden dat er meer achter zit dan gewoon een spelletje. Wat als ze echt in gevaar is?

Over de auteur

Mirjam Hildebrand studeerde psychologie en heeft haar eigen psychologiepraktijk in Haarlem. Daarnaast is zij schrijfster en vaste columnist voor haarlem.nieuws.nl. Ze werkte mee aan diverse verhalenbundels. Eerder verschenen haar succesvolle prentenboeken Opsekopse wereld en Rumme Rups.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Aan welke universiteit studeerde Mirjam Hildebrand psychologie?

Stuur je antwoord voor 8 juli 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Hildebrand’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Bestel dit boek bij:

Bol.com

Leave a Reply

  • (not be published)