Tijdens de Spannende Boekenweken kreeg je bij aankoop van minimaal 12,50 euro aan boeken het Spannende Boekenweek Geschenk cadeau. Dit jaar geschreven door niemand minder dan Thomas Olde Heuvelt! Namens Anthoni Fierloos van Uitgeverij en Boekhandel Paard van Troje uit Goes mogen wij maar liefst TIEN gesigneerde exemplaren van Dolores Dolly Poppedijn verloten! Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Na de dood van haar baby Dolores glijdt Charlotte steeds verder af in het diepgewortelde verlangen haar perfecte baby te herscheppen. Vervreemd van haar man en haar omgeving brengt ze al haar tijd door in haar zelfgeschapen poppenkabinet, waar de aanwezigheid van Dolores maar al te reëel is. Tot ze ontdekt dat het gezin verderop in de straat een nieuwe baby heeft…

Over de auteur

Thomas Olde Heuvelt (1983) won in 2015 als eerste Nederlandse auteur een Hugo Award. Hij brak internationaal door met zijn thriller HEX, die inmiddels verscheen in meer dan 30 landen. Waaronder Amerika, Engeland, Italië, Frankrijk, Spanje, Brazilië, Duitsland, China en Japan. Een Amerikaanse tv-serie is in de maak.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

 • Wie heeft de pilot gemaakt voor de tv serie over Hex?

Het juiste antwoord is: Gary Dauberman

De winnaars zijn:

 • Annick Van Goethem
 • René de Groot
 • Pascale van Ophem
 • Marianne van den Hoek
 • Arno van der Zijden
 • Hilda Smith Visser
 • Tineke Rol
 • Jason Verstappen
 • Wilma Kuijntjes
 • Tamara Nelissen-Aubert

Gefeliciteerd!

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

 • (not be published)